Vijf aanbevelingen

Ik geloof dat, juist in de tijd waarin we leven, God onze ogen wil openen voor de inhoud van het bijbelboek Openbaring. Wim Grandia helpt ons om te begrijpen wat er verteld en bedoeld wordt, maar ook om te ontdekken dat we in een bijzondere tijd leven en dat Jezus’ komst echt aanstaande is. Dat Wim het hierin niet schuwt om de diverse visies te benoemen en tegelijkertijd ook een eigen standpunt in te nemen en grondig toe te lichten, maakt het boek des te waardevoller. Gedegen, begrijpelijk en inspirerend!

Ruben Flach, directeur Stichting Opwekking

God belooft in Openbaring 1:3 een rijke zegen aan hen die Openbaring bestuderen. Al te vaak is het dichtgelaten, of is er op een ongezonde manier over gespeculeerd. Ik beveel deze studie van Wim Grandia van harte bij je aan, omdat het mij helpt te verstáán wat er staat! Omdat de hoofdlijnen van Gods heerlijke toekomstplannen er helder in worden uitgelegd en de toepassing naar nú wordt gemaakt. En vooral omdat het me aanmoedigt om de Heere Jezus te blijven verwachten!

Ds. Ruud van Campen, PKN-predikant te Goes

Ik ben heel erg onder de indruk van de inhoud van dit boek. Wim Grandia weet een duidelijk plaatje te schilderen, waardoor de inhoud van Openbaring voor je gaat leven. Zelf ervaar ik bij het lezen dat Wim een bijzondere gave van God heeft gekregen om Openbaring zo duidelijk te kunnen uitleggen. We leven in de eindtijd, waarin we Gods plannen op een bijzondere manier in vervulling zien gaan. Wat staat ons als Gods kinderen een geweldige toekomst te wachten! Geweldig om dit boek te lezen!

Helene Esmeijer-Alexander, lid meeleesgroep

In dit boek bespreekt Wim Grandia het fascinerende bijbelboek Openbaring. Hij doet dit gedegen, met overgave en met passie. Zo ken ik Wim trouwens al jaren, hij is een betrouwbare bijbelleraar. Daarom beveel ik dit studieboek graag bij je aan. In Openbaring 1:3 staat dat naast het lezen van en het luisteren naar dit boek, het in acht nemen van wat erin beschreven staat van het grootste belang is. Dus niet alleen lezen, maar ook persoonlijk toepassen. Waarom?  Omdat de tijd absoluut nabij is!

Ds. Kees van Velzen, predikant

De manier waarop Wim Grandia je als lezer meeneemt op ontdekkingsreis door Openbaring is boeiend en meeslepend. ‘Zie, Ik kom spoedig’ is een boek dat mij vanaf het allereerste moment wist te grijpen en niet meer losliet. Het is duidelijk dat er diepgaand onderzoek is gedaan en dat alle informatie zorgvuldig is geverifieerd. Wim Grandia’s meesterlijke vertelkunst maakt dit boek tot een waardevolle aanwinst en zeker aan te bevelen voor wie op zoek is naar een diepere kennis over Openbaring.

Sera Noa, singer-songwriter