Over Wim Grandia

Wim Grandia (1961) is sinds 2014 eigenaar van Grandia CPW. Vanuit dit bureau worden diverse activiteiten aangeboden, zoals (s)preekbeurten, coaching, schrijven en trainingen. CPW staat dan ook voor Coaching, Preaching en Writing. Neem eens een kijkje op de website. Naast de activiteiten vanuit Grandia CPW is Wim (parttime) voorganger en voorzitter van de stichting Verkondig Het Woord (SVHW).

Eerder was Wim vele jaren werkzaam bij de Evangelische Omroep. Hier gaf hij onder andere leiding aan het werk van de Ronduitclub met activiteiten zoals de EO-Jongerendag, de Ronduit Praiseavonden, de Thema- en 25+ conferenties, de huwelijksvoorbereidingsconferenties ‘Ready to Marry?!’ én de multimediale theaterproductie ‘Revelation’. Een bijzondere mix van verkondiging, muziek, film en drama over het einde van de tijd.

Het bijbelboek Openbaring heeft Wim al vanaf de dag dat hij op zijn 17e tot geloof kwam bijzonder geboeid en tegelijkertijd ook – mede door alle verschillende mogelijke interpretaties – regelmatig in verwarring gebracht. Dat heeft hem er niet van weerhouden om naast de genoemde theaterproductie ook in alle jaren van prediking regelmatig te spreken over de inhoud van Openbaring en andere profetische bijbelgedeelten die wijzen op de aanstaande komst van de Here Jezus.

Vanuit het besef dat er niet eerder een generatie is geweest die zoveel profetieën over het einde van de tijd voor haar ogen tot vervulling ziet komen houdt Wim er serieus rekening mee dat wij de generatie kunnen zijn die de wederkomst van de Here Jezus en alles wat daaraan vooraf gaat mee gaat maken.

Dit was voor hem de motivatie om in 2019 te beginnen met een nieuwe en grondige bestudering van Openbaring met als resultaat een 8-delige bijbelstudieserie welke inmiddels op een aantal plekken in Nederland en België is gegeven. Om nog meer mensen met de fascinerende boodschap van Openbaring te bereiken is er inmiddels ook een laagdrempeliger 40-delige serie voor YouTube en is er op 3 november 2023 een boek verschenen met als titel ‘Zie, Ik kom spoedig’. Klik hier voor meer informatie over het boek.

Meer informatie over Wim Grandia kun je vinden op zijn persoonlijke website.